Bağcılar Belediyesi iletişim adresi ve çağrı merkezi numarası

Bağcılar Belediyesi iletişim adresi ve telefon numarasını öğrenmek isteyen vatandaşlar için Bağcılar Belediyesi ile ilgili tüm iletişim adresleri bu sayfada yer almaktadır.

Bağcılar Belediyesi’nin iletişim için kullandığı santral numarası, Bağcılar halkla ilişkiler merkezidir. Bağcılar halkla ilişkiler merkezine ulaşmak için aramanız gereken telefon numarası aşağıda belirtilmiştir.

Bağcılar Belediyesi telefon numarası

Bağcılar Belediyesi beyaz masa olarak faaliyet gösteren Bağcılar halkla ilişkiler merkezi telefon numarası 02124100600 nolu çağrı merkezi telefon numarası hattıdır.

Bağcılar Belediyesi ile ilgili tüm destek hizmetleri ve başvurular bu telefon numarası üzerinden yapılmaktadır. Bağcılar Belediyesi şikayet hattı için ulaşmanız gereken telefon numarası, yukarıda belirtilen numaradır.

Eğer Bağcılar Belediyesi’ne Whatsapp’tan yazmak istiyorsanız, Bağcılar Belediyesi Whatsapp numarası 05524100600 şeklindedir.

Bağcılar Belediyesi iletişim adresi

Bağcılar Belediyesi açık adresi; Güneşli Mahallesi, Mahmutbey Caddesi No:97, 34200 Bağcılar / İstanbul şeklindedir.

Bağcılar Belediyesi’ne daha iyi bir yol tarifi ve harita üzerine navigasyon talep ederseniz, altta bağlantısı verilen yol tarifine girerek daha nitelikli bir yol tarifi ile belediye binasını daha kolay bulabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi harita ile yol tarifi: Bağcılar Belediyesi harita.