Kullanım Koşulları

Bu kullanım koşulları, i24haber.com sitesi (Web Sitesi olarak anılacaktır) için geçerlidir. Bu Web Sitesi’ne erişerek ve onu kullanarak bu kullanım koşullarının geçerli olduğunu ve sizin tarafınızdan kabul edildiğini kabul etmiş olursunuz. Bu kullanım koşullarını kabul etmiyorsanız Web Sitesini kullanmamalısınız.

Fikri Mülkiyet Hakları

Metinler, resimler, tasarım, veri dosyaları, fotoğraflar, videolar ve diğer (hareketsiz ve/veya hareketli) görsel materyaller, ses materyalleri, formatlar dahil olmak üzere Web Sitesinin (içeriğinin) üzerinde duran veya bunlardan kaynaklanan (fikri mülkiyet) hakları kapsamındadır. Web Sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanımınız içindir. Web Sitesinin (içeriklerinin) başka herhangi bir şekilde kullanılması (dağıtım, çoğaltma, çerçeveleme, değişiklik, yayınlama veya aktarma dahil), önceden yazılı izin gerektirir.

Sorumluluk

Web Sitesinde bilgilerin toplanması, derlenmesi ve yayınlanması konusunda azami özen gösterilmektedir. Bununla birlikte, talep edilen hizmetlerin elektronik olarak sunulmasındaki arızalar, kesintiler veya hatalar da dahil olmak üzere Web Sitesinin kullanımıyla veya Web Sitesine erişilememesiyle herhangi bir şekilde ilgili olan (doğrudan ve dolaylı hasarlar dahil) herhangi bir sonuca ilişkin hiçbir sorumluluk kabul edilmez. Web Sitesindeki bilgilerin eksik olması veya hatalar içermesi halinde, Web Sitesi bundan sorumlu tutulamaz.

Hukuki Durumlar

Bu kullanım koşulları Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tabidir. Bu kullanım koşulları herhangi bir zamanda Web Sitesi tarafından değiştirilebilir. Bu ayarlamalar Web Sitelerinde yayınlandıkları andan itibaren yürürlüğe girer. Bu nedenle kullanım koşullarını düzenli olarak incelemenizi öneririz.

Bilgi Edinme

Genel kullanım koşullarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz iletişim adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HakkındaİletişimKullanım KoşullarıGizlilik PolitikasıReklam