İstanbul’da mangal yapılabilecek yerler

İstanbul’da mangal yapılabilecek çok sayıda yer vardır. İstanbul’da bazı yerlerde mangal yakmak yasaktır. Bununla beraber, İstanbul’da çok sayıda nezih alanda mangal yapmaya izin verilmektedir. Sizin için İstanbul’da mangal yapılabilecek en iyi yerleri sıraladık.

İstanbul içinde mangal yapılabilecek yerleri merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. İstanbul’un en iyi mangal alanlarını sizin için bir araya getirerek tek bir listede sunduk.

Kaymakdonduran Ormanı

Kaymakdonduran Ormanı

Beykoz’daki Kaymakdonduran Ormanı, mangal severlerin ilgisini çeken ormanlardan bir tanesi. İstanbul’daki en güzel ormanlık alanlardan biri de Beykoz’daki Kaymakdonduran Ormanı. Burada mangal sever hem mangallarını yapıyor hem de doğa içinde güzel havanın ve çayırın tadını çıkarıyor. Huzur dolu bir ortamda mangal yakmak isterseniz, doğru yer burası. Ulaşım için harita bağlantısı.

Taşdelen Mesire Alanı

Taşdelen Mesire Alanı

Çekmeköy’deki Taşdelen Mesire Alanı, mangal yapabileceğiniz bir diğer ideal alan. Özellikle şehrin karmaşasından kaçmak isteyenler için bire bir olan Taşdelen Mesire Alanı, 2 bin dönümlük alanda çok güzel ağaçları barındırıyor. Ulaşım için harita bağlantısı.

Göktürk Göleti Tabiat Parkı

Göktürk Göleti Tabiat Parkı

Eyüpsultan’daki Göktürk Göleti Tabiat Parkı, doğal güzellikleri ile doğa severlerin ilgisini çekiyor. Doğada mangal yapmayı sevenler için birebir olan Göktürk Göleti Tabiat Parkı, İstanbul’da mangal yapmak için en iyi yerlerden biri konumunda. Ulaşım için harita bağlantısı.

Dilburnu Tabiat Parkı

Dilburnu Mesire Alanı

Büyükada’da Dilburnu Mesire Alanı son yıllarda yoğun bir şekilde tercih edilen yerlerden biri haline geldi. Arada deniz olması sebebiyle adaya gelenlerin tercih ettiği Dilburnu Mesire Alanı, egzoz dumanından uzakta olması nedeniyle mangalcıların temiz havada mangal yakmayı tercih ettikleri bir alan konumunda. Ulaşım için harita bağlantısı.

Polonezköy Tabiat Parkı

Polonezköy Tabiat Parkı

Beykoz’daki tabiat parklarından biri olan Polonezköy Tabiat Parkı, mangal keyfini doruk noktasına çıkartabileceğiniz bir alan olmayı başarıyor. Muhteşem bir alanda, ağaçlarla kaplı ve yürüyüş yolları ile bezenmiş Polonezköy Tabiat Parkı, mangal dumanını tüttürmek için en güzel yerlerden biri. Ulaşım için harita bağlantısı.