ISKİ su tasarruf aparatı nereden alınır?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tasarrufu sağlamak amacıyla musluk başlıklarına takılarak su akışını düzenleyen su aparatı (perlatör) dağıtımına başlandı.

Musluk başlıklarına takılan perlatörler, suyun akışını havayla karıştırarak kullanım miktarını azaltırken, su basıncını da koruyor. Böylece aboneler, musluk başlıklarına takılan perlatörler sayesinde yüzde 40 oranında tasarruf sağlayabiliyor.

Nasıl alınır?

Abonelerin su tasarruf aparatlarını almaları için https://suprotokolu.iski.istanbul/ adresi ya da İstanbul Senin uygulaması üzerinden Su Protokolüne katılım sağlaması gerekiyor.

Aboneler, “Su Protokolüne Katıl” ya da “Su Ayak İzini Hesapla” sekmelerinden herhangi birine tıklayarak kampanyaya kolayca katılabilir ve teşekkür sertifikalarını alabilirler.

su protokolu

Su Protokolü Kampanyası’na katılan aboneler isim ve soy isimlerinin yer aldığı teşekkür sertifikalarını ve sayaç numaralarını [email protected] adresine gönderdikten sonra, tasarruf aparatları İSKİ personeli tarafından belirtilen adreslere teslim ediliyor.