Hamidiye su nasıl sipariş verilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait su markası Hamidiye’den su siparişi verme işlemi, oldukça kolay bir süreçtir ve birkaç basit adımda tamamlanabilir. Hamidiye Su, İstanbul’un doğal ormanlarından elde edilen sağlıklı ve doğal kaynak suyunu, İstanbul halkına ve Türkiye’nin birçok şehrine ulaştırmaktadır.

Hamidiye suyu almak için direkt olarak Hamidiye Su’nun kendi sitesini veya uygulamasını kullanabilirsiniz veya diğer tedarikçilerden satın alabilirsiniz. Hamidiye Su, dünya genelinde 29 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Bu nedenle, Hamidiye Su sipariş vermek, hem yerel hem de uluslararası müşteriler için kolay ve erişilebilir bir seçenektir.

Hamidiye Su sipariş sistemi

İlk olarak, Hamidiye Su’nun resmi web sitesine gidilir veya mobil uygulaması kullanılabilir. Web sitesinde, ‘Giriş Yap’ veya ‘Üye Ol’ seçeneklerinden biri ile başlanır. Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra, sipariş vermek için ‘Sipariş Sistemi’ne erişilir ve istenilen ürünler seçilir. Siparişin ödemesi, kredi kartı veya diğer ödeme yöntemleri ile online olarak yapılabilir.

Ayrıca, Hamidiye Su sipariş hattını arayarak da sipariş vermek mümkündür. Sipariş hattı numarası 444 1902’dir ve bu numara üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçilerek sipariş işlemleri gerçekleştirilebilir. Alternatif olarak, 0212 360 17 45 numaralı telefon üzerinden de bilgi alınabilir ve sipariş verilebilir.

İsterseniz büyük marketlerden veya diğer tedarikçilerden de Hamidiye Su sipariş edebilirsiniz. Migros’un uygulamasından satın alabilirsiniz.