İstanbul Kart nasıl kişiselleştirilir?

İstanbul Kart ile çeşitli avantajlardan yararlanmak amacıyla kartınızı kişiselleştirebilirsiniz. Bunun için İstanbulkart kişiselleştirme sayfasına girip başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Bu sayfada, İstanbulkart’ın nasıl kişiselleştirileceğini adım adım anlatıyoruz.

İstanbul’da ulaşımın vazgeçilmezlerinden biri olan İstanbul Kart’ı kişiselleştirerek hem avantajlardan yararlanabilirsiniz, hem de bayram tatillerinde ücretsiz ulaşımdan faydalanabilirsiniz. Ayrıca cep telefonu uygulaması üzerinden geçmiş kullanımlarınızı görebilirsiniz.

– Öncelikle İstanbul Kart kişiselleştirme sayfasına girin.

– İstanbul Kart kişiselleştirme sayfasının güncel adresi şu şekilde: İstanbulkart kişiselleştirme

– Başvuru formunda yer alan tüm kısımları doldurun: TC kimlik nosu, ad ve soyadı, doğum tarihi, eposta, kart numarası ve cep telefonu.

Forma kişiselleştirmek istediğiniz kartın numarasını da girdikten sonra tüm gerekli bilgileri hatasız verdiğinizden emin olup “Ben robot değilim” düğmesine basın. Ardından tüm kutucukları işaretleyip “Devam et” düğmesine basın.

Cep telefonunuza bir kod gelece. Bu kodu ekrana girerek sahipliğinizi onaylarsanız, kartınız kişiselleştirilmiş olacaktır.