212 İstanbul Power Outlet nerede, nasıl gidilir?

212 İstanbul Power Outlet hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında bilgiler

212 İstanbul Power Outlet, İstanbul'un Bağcılar ilçesi Mahmutbey Merkez Mahallesi'nde yer alan bir alışveriş merkezidir. 2009 yılında açılan bu merkez, özgün mimarisiyle dikkat çeker ve 56.000 m²'lik bir alana yayılmıştır.

175'ten fazla mağazasıyla ziyaretçilere geniş bir alışveriş seçeneği sunan 212 İstanbul Power Outlet'te, yerel ve uluslararası markalar bulunmaktadır. 235.000 metrekarelik geniş bir alanda konumlanan alışveriş merkezi, içinde 9 sinema salonu barındırır ve bunların ikisi 3D teknolojisine sahiptir.

Çeşitli yemek ve içecek alternatifleri sunan restoran ve kafelerle donatılmış olan alışveriş merkezinde, hızlı yemek seçenekleri arayanlar için fast food restoranlarından, otantik Türk mutfağını arayanlar için Türk restoranlarına kadar birçok seçenek mevcuttur.

Eski Atatürk Havaalanı'na 8 kilometre uzaklıkta bulunan 212 İstanbul Power Outlet, alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de İstanbul'un sosyal yaşamına katkı sağlamaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Otobüs: Halkalı Caddesi’ndenki ikitelli köprüsü durağında inerek gidebilirsiniz. Duraktan 78ZB, 89C, 89T, H-1 İETT otobüsleri geçer.
  2. Metro: M9 metrosu ile Halkalı Caddesi durağında inerek gidebilirsiniz.
  3. Marmaray: Ataköy’de trenden inip M9 metrosu ile aktarma yapabilirsiniz.