Beyoğlu Hasköy’e nasıl gidilir?

Hasköy, İstanbul Beyoğlu’nda bulunan turistlik bir konumdur. Haliç Köprüsü’ne yakın bir konumda, Hasköy Caddesi, Hasköy Parkı ve Hasköy limanını içeren bir alandan oluşur. Peki Beyoğlu Hasköy’e nasıl gidilir? Bu rehber ile İstanbul’un farklı konumlarından Hasköy’e kolaylıkla gidebilirsiniz.

Eminönü’nden 50E nolu İETT otobüsü ile gidebilirsiniz. Kumpakı / Yebnikapı civarından T1 tramvayı veya BN1 nolu İETT otobüsü ile Eminönü’ne geçip 50E ile aktarma yapabilirsiniz.

Zeytinburnu ve Fatih 10. Caddesi yakınlarından 93M İETT otobüsü ile gidebilirsiniz. Bağcılar tarafından 92M veya 92Ş nolu İETT otobüsleri ile gidebilirsiniz. Cebeci tarafından 36T İETT otobüsü ile gidebilirsiniz.

Anadolu Yakası’nın uzak bir ilçesinden (Kartal, Pendik ve Tuzla gibi) geliyorsanız, Marmaray ile Üsküdar’a gidin, buradan Şehir Hatları Haliç Hattı ile vapurla Hasköy’e gidebilirsiniz.

Kadıköy civarından Rıhtımdan Hasköy’e giden Şehir Hatları vapuruna binebilirsiniz.

Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye civarından metrobüsle Mecidiyeköy’e geçip aktarma yapabilirsiniz veya direkt Üsküdar’a gidip Haliç hattı vapuru ile gidebilirsiniz.