Pendik hızlı trene nasıl gidilir?

Pendik hızlı tren istasyonuna giderek Pendik’ten Yüksek Hızlı Tren’e (YHT) binebilirsiniz. Pendik, hızlı trene erişim imkanı veren bir istasyondur. Peki Pendik hızlı trene nasıl gidilir? Burada, Pendik ve çevre ilçelerden Pendik hızlı trene gitmek için gerekli yol tarifini alabilirsiniz.

Cevizli’nin doğusunda yaşıyorsanız, hızlı trene binmek için size en yakın istasyon Pendik demektir. Sahile yakın iseniz Pendik hızlı trene gitmek için Marmaray kullanabilirsiniz. Marmaray ile Pendik’e gidin ve oradan hızlı trene aktarma yapın. Marmaray kullanmak istemiyorsanız, sahilden veya ana caddeden geçen bir İETT otobüsü veya minibüsü kullanabilirsiniz. 16/16A/17 İETT otobüsleri size yardımcı olacaktır.

D-100 üzerinden 251 nolu İETT otobüsü ile gidebilirsiniz. Ayrıca metro veya başka bir İETT ile Pendik’e gidip Pendik metrodan YHT’ye aktarma yapabilirsiniz. Bunun için KM24, KM37 kullanabilirsiniz.

Pendik’in kuzey kısımlarından Pendik YHT’ye gitmek için 132V, KM27, 132, 133GP, KM72, 132K, KM26 İETT otobüsünü kullanabilirsiniz. Sultanbeyli’den 132P ile gidebilirsiniz.

Tuzla’dan gitmek için en iyi yol Marmaray, ancak 133T veya KM13 İETT otobüslerini de kullanabilirsiniz.