Capitol AVM nerede, nasıl gidilir?

Capitol AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında bilgiler

Capitol Alışveriş Merkezi, İstanbul'un Üsküdar ilçesi Altunizade'de yer almakta ve şehrin en eski ve tanınmış alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinmektedir. 1993 yılında açılan Capitol AVM, alışveriş, eğlence ve kültürel etkinlikleri bir arada sunmaktadır.

Her zevke ve ihtiyaca uygun geniş marka yelpazesiyle Capitol AVM, modadan teknolojiye, ev dekorasyonundan özel tasarım mücevherlere kadar çeşitli alışveriş olanakları sağlar. Ayrıca, dünya çapında tanınan markaların en güncel koleksiyonlarını sunarak moda severlerin beklentilerini karşılamaktadır.

Capitol AVM içerisinde, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunan restoranlar bulunmaktadır. Hızlı ve pratik yemek arayanlar için fast food restoranları, açık havada yemek yemeyi sevenler için teras restoranlar ve otantik Türk lezzetleri arayanlar için Türk restoranları mevcuttur.

Eğlence olanakları bakımından Capitol AVM, ziyaretçilere sinema ve tiyatro gösterimleri, çocuk oyun alanları ve çeşitli aktivitelerle dolu keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Kadıköy'den 13, 14, 14F, 14K, 14R, 14Y numaralı otobüslerle kolaylıkla erişilebilen Capitol AVM, alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de İstanbul'un sosyal yaşantısına önemli katkılar sağlamaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Otobüs: 14ES, 8E, 15BK, 15ÇK, 14B, 14DK, 129T İETT otobüsleriyle gidebilirsiniz.
  2. Metrobüs: Altunizade’de inerek gidebilirsiniz.
  3. Metro: M5 metrosu ile Bağlarbaşı istasyonunda inerek gidebilirsiniz.