Akasya AVM nerede, nasıl gidilir?

Akasya AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında bilgiler

Akasya Alışveriş Merkezi, İstanbul'un Üsküdar ilçesinin Acıbadem mahallesinde bulunmaktadır. Mart 2014'te açılan Akasya AVM, dünya çapındaki markaları, misafirlerine sunduğu yenilikler, sosyalleşme imkanları, çocuklara özel eğlence alanları ve ulaşım kolaylığı ile İstanbul'un gözde merkezlerinden biri olmaya devam etmektedir.

Akasya AVM, moda, yeme-içme, sosyal yaşam ve alışverişin merkezi olarak hizmet vermektedir. Akasya Kültür Sanat'ın sunduğu çeşitli etkinlikler, lezzetli yemekler sunan Tamirane ve çocukların eğlenerek öğrenebileceği KidZania gibi mekanları içermektedir. Ayrıca, sürdürülebilirlik uygulamaları ile de ön plana çıkmaktadır.

Üsküdar'da yer alan bu alışveriş merkezi, otobüs, minibüs, metro ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla erişilebilir bir konumdadır. Akasya AVM, ziyaretçilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunmakla kalmayıp, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle de İstanbul'un sosyal yaşamına katkı sağlamaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Otobüs: 15BK, 18K, 251, 319, 8A İETT otobüsleri ile gidebilirsiniz.
  2. Metrobüs: Uzunçayır durağında inerek gidebilirsiniz.
  3. Metro: M4 metro hattı ile Ünalan durağında inerek gidebilirsiniz.
  4. Marmaray: Söğütlüçeşme’de inip aktarma yaparak gidebilirsiniz.