Emaar Square AVM nerede, nasıl gidilir?

Emaar Square AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında bilgiler

Emaar Square Alışveriş Merkezi, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde, Libadiye Caddesi'nde bulunur ve Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak 2017 yılında açılmıştır.

Her zevke ve ihtiyaca uygun geniş marka yelpazesiyle Emaar Square AVM, modadan teknolojiye, ev dekorasyonundan özel tasarım mücevherlere kadar çeşitli alışveriş olanakları sunmaktadır. Dünya çapında tanınmış markaların son koleksiyonlarını sergileyerek moda severlerin beklentilerini de karşılamaktadır.

Emaar Square AVM içinde, Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini sunan restoranlar yer alır. Hızlı ve pratik yemekler için Food Hall, açık havada yemek için Teras Restoranlar ve otantik Türk lezzetleri için Türk Pazarı hizmet vermektedir.

2400 koltuk kapasiteli sinema kompleksi, aile ve çocuklar için eğlence alanları, su altı hayvanat bahçesi ve buz pisti gibi çeşitli eğlence seçenekleriyle Emaar Square AVM, ziyaretçilere keyifli bir deneyim vaat eder. Ayrıca, 4.500 araç kapasiteli geniş bir otoparka sahiptir.

Kadıköy'den 14ES, 8E, 15BK, 15ÇK, 14B, 14DK numaralı otobüslerle kolaylıkla erişilebilen Emaar Square AVM, alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de İstanbul'un sosyal yaşamına önemli katkılar sağlamaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Otobüs: 14ES, 8E, 15BK, 15ÇK, 14B, 14DK, 129T İETT otobüsleriyle gidebilirsiniz.
  2. Metrobüs: Uzunçayır veya Acıbadem’de metrobüsten inip aktarma yaparak gidebilirsiniz.
  3. Metro: M4 metro hattı ile Göztepe istasyonunda inip aktarma yaparak gidebilirsiniz.