MetroPort AVM nerede, nasıl gidilir?

MetroPort AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında bilgiler

MetroPort AVM, Bahçelievler'in en önemli konumlarından birinde 2008 yılında hizmete açıldı. 30 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan MetroPort AVM, dünya markalarını Bahçelievler sakinlerine sunuyor.

Metroport AVM, toplam beş kattan oluşuyor. MetroPort AVM'de yedi salonlu sinema, sekiz yollu bowling salonu, 750 araç kapasiteli bir açık, dört kapalı ücretli otoparkı bulunuyor.

Üç ayrı giriş kapısı bulunan Metroport AVM'nin; birinci kapısı E5 kapısı, ikinci kapısı Bahçelievler kapısı, diğer kapısı ise metro kapısıdır. Metroport AVM, aynı zamanda Bahçelievler Metro durağının üst katında yer almaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. MetroPort AVM’ye Marmaray ile gitmek için Bakırköy istasyonunda inmelisiniz. Ardından isterseniz 1.7 km yolu yürüyebilirsiniz veya trenden indikten sonra bir İETT otobüsü ile aktarma yapabilirsiniz.
  2. Ataköy’den MetroPort AVM’ye gitmek için Ataköy metro istasyonundan metroya binip Bahçelievler’de inebilirsiniz veya Ataköy’ün sahile yakın kesimlerinden Bakırköy Marmaray’a geçip otobüse binebilirsiniz.
  3. Yenibosna’dan MetroPort AVM’ye gitmek için 29 Ekim Caddesi’nden 98T İETT otobüsüne binebilirsiniz.
  4. Zeytinburnu’ndan MetroPort AVM’ye gitmek için Cevizlibağ’dan metrobüse binebilirsiniz.