Ramazan Kurşunlu kimdir, nerelidir?

Ramazan Kurşunlu, Türk futbolunun yetiştirdiği değerli kalecilerden biridir ve teknik direktörlük kariyeriyle de tanınmaktadır.

Ramazan Kurşunlu kimdir?

Ramazan Kurşunlu, 7 Temmuz 1981 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Aslen Antalya’nın Korkuteli ilçesinden olan Ramazan Kurşunlu, futbolculuk kariyerinde gösterdiği başarıları teknik direktörlük alanında da sürdürmeye çalışmaktadır.

Sahada sergilediği liderlik ve kararlılık, teknik direktörlük kariyerine de yansımıştır. Genç yaşta kalecilik yaparak dikkatleri üzerine çeken Kurşunlu, teknik direktörlük kariyerinde de genç yetenekleri keşfetme ve geliştirme konusunda önemli bir figür haline gelmiştir.

Ramazan Kurşunlu Futbol kariyeri

Futbola Altay’ın altyapısında başlamış ve burada 12 yıl boyunca forma giydikten sonra profesyonel kariyere adım atmıştır.

Kaleci olarak başarılı bir performans sergileyen Kurşunlu, Altay’dan sonra Beşiktaş, Diyarbakırspor, Ankaraspor, Karşıyaka, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor gibi takımlarda oynamıştır.

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörlük yapmaya başlayan Kurşunlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Bandırmaspor, Menemenspor ve Balıkesirspor gibi takımlarda görev almıştır.