İsmail Yüksek kimdir, nerelidir?

İsmail Yüksek, Türk futbolunun parlayan yıldızlarından biri olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe ve milli takımın başarılı oyuncularından biri olmayı başaran İsmail Yüksek hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada öğrenebilirsiniz.

İsmail Yüksek kimdir?

26 Ocak 1999 tarihinde Bursa’nın İznik ilçesinde doğan Yüksek, futbola olan tutkusunu küçük yaşlardan itibaren göstermiştir. Profesyonel futbol kariyerine adımını Gölcükspor ile atan Yüksek, buradaki performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Futbolculuk kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan İsmail Yüksek, ardından Bursa Merinosspor, Yeşil Bursa A.Ş, ve Bursa Yıldırım Spor gibi takımlarda forma giymiştir.

2018 yılında Gölcükspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Yüksek, burada gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe’nin transfer listesine girmiştir.

1,83 cm boyunda ve sağ ayağını etkin bir şekilde kullanan İsmail Yüksek, orta saha mevkisinde görev yapmaktadır. Özellikle on numara ve önlibero pozisyonlarında sergilediği performans ile tanınan Yüksek, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile bilinir.

Fenerbahçe ve Milli Takım kadrosunda gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Yüksek, futbolseverlerin yakından takip ettiği isimler arasında yer alıyor.