İBB Balat Spor Tesisi nerede, nasıl gidilir?

İBB Balat Spor Tesisi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Balat'ta yer alan İBB Balat Spor Tesisi, spor aktiviteleri için mükemmel bir mekan sunuyor. Spor yapmanın yanı sıra, Balat'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetmek için de harika bir fırsat sunan İBB Balat Spor Tesisi, amatör ve profesyonel sporculara hizmet vermektedir. Tesiste yapılan yenileme çalışmaları ile iki futbol sahası da 43 futbol takımının 4 bin sporcusuna ev sahipliği yapacak şekilde düzenlenmiştir.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Balat iskelesinden doğrudan ulaşım vardır.
  2. Öncelikle, otobüs hatlarından 35D, 55T, 99A, TAKSIM – ŞIRINEVLER – YENIBOSNA ve 32T gibi seçenekler mevcuttur. Metro ile ulaşım tercih edenler için M1A ve M2 hatları kullanılabilir.
  3. Tren yolculuğu yapmayı düşünenler için B1 hattı bir alternatif olabilir. Ayrıca, T5 tramvay hattı veya HALIÇ HATTI, KADIKÖY – KASIMPAŞA – FENER – SÜTLÜCE – EYÜP ve BEŞIKTAŞ – KABATAŞ – KARAKÖY – KASIMPAŞA – HASKÖY – SÜTLÜCE – EYÜP gibi vapur hatları da Balat’a ulaşım sağlar. Eğer metroyla geliyorsanız, Yenikapı’dan M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosuna binip Haliç istasyonunda inebilirsiniz. Haliç istasyonundan sonra sahilden tramvaya binerek veya 36CE, 48E, 99, 99A, 99Y gibi otobüs hatlarından birine binerek Balat’a ulaşabilirsiniz.
  4. Balat’a ulaşımın bir diğer yolu ise, İstanbul’un farklı noktalarından kalkan ve Balat’a yakın duraklarda duran dolmuş veya minibüs hatlarını kullanmaktır.

Fotoğraflar

ibb balat spor tesisi 2
ibb balat spor tesisi 3
ibb balat spor tesisi 4
ibb balat spor tesisi 5
ibb balat spor tesisi 6