Sultangazi Cebeci Şehir Parkı nerede, nasıl gidilir?

Sultangazi Cebeci Şehir Parkı hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

Sultangazi'deki Cebeci Şehir Parkı, sakin bir kaçış yeri olarak bilinmektedir. Bu şehir parkı, beton ormanın ortasında yeşil bir vaha görevi görerek, sakinlere ve ziyaretçilere doğayla yeniden bağlantı kurma ve bir an huzur yaşama fırsatı sunmaktadır. Cebeci Şehir Parkı, Uğur Mumcu semtinde yer almaktadır ve çeşitli toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilir.

Park, her yaşa uygun çeşitli olanaklar ve aktiviteler sunmaktadır. Çocuklar bakımlı oyun alanlarında oynayabilirken, yetişkinler rahat bir yürüyüş veya tempolu bir koşu için mükemmel olan yürüyüş yollarından yararlanabilirler. Parkta ayrıca ailelerin yeşilliklerle çevrili bir yemek için bir araya gelebilecekleri piknik alanları da bulunmaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Parka ulaşım için birçok seçenek bulunmaktadır. Toplu taşıma kullanmayı tercih edenler için, parka en yakın geçen otobüs hatları 36ES, 36T, 50AT, 78C ve MK53’tür.
  2. Metro ile gitmek isteyenler için ise M7 hattı kullanılabilir.
  3. Ayrıca, Esentepe Mahallesi-Küçükköy-Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa-Seçkinler-Habipler güzergahlarında hizmet veren minibüs/dolmuşlar da parka ulaşım sağlamaktadır.
  4. Eğer özel aracınızla gitmeyi planlıyorsanız, Atatürk Bulvarı üzerinden Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’ne dönerek yaklaşık 10 dakikalık bir yürüyüşle parka varabilirsiniz.