Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa finali nerede ve ne zaman oynanacak?

2024 Süper Kupa finali heyecanı, Türkiye’nin futbol devlerinden Galatasaray ile Beşiktaş’ın heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne olmasıyla doruğa çıkıyor.

Türkiye’nin en prestijli kupalarından biri olan Süper Kupa, Süper Lig’in galiplerini Türkiye Kupası galipleriyle karşı karşıya getirerek taraftarlara rekabet dolu bir gösteri sunuyor.

Süper Lig şampiyonluğunu perçinleyen Galatasaray, görkemli kupa koleksiyonuna bir kupa daha eklemenin yollarını arıyor. Öte yandan Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş, gücünü kanıtlamak ve kupayı almak için büyük bir çaba harcayacak.

Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa finali ne zaman?

Finalin 2024-2025 sezonu başlamadan önce oynanması beklenen maçın kesin tarihi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından resmi olarak açıkladı.

Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa Final maçı 3 Haziran Cumartesi saat 21:45’te oynanacak.

Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa finali nerede?

Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa finalinin nerede oynanacağına dair TFF tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa Final maçı İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

İlk çıkan iddialara göre, Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa finali Suudi Arabistan’da oynanacağı söyleniyordu, ancak bu iddialar gerçek dışı çıktı.