Kağıthane Belediyesi WhatsApp şikayet hattı

Kağıthane Belediyesi iletişim adresi ve telefon numarasını öğrenmek isteyen vatandaşlar için Kağıthane Belediyesi ile ilgili tüm iletişim adresleri bu sayfada yer almaktadır.

Kağıthane Belediyesi’nin iletişim için kullandığı santral numarası, Kağıthane halkla ilişkiler merkezidir. Kağıthane halkla ilişkiler merkezine ulaşmak için aramanız gereken telefon numarası aşağıda belirtilmiştir.

Kağıthane Belediyesi telefon numarası

Kağıthane Belediyesi beyaz masa olarak faaliyet gösteren Kağıthane halkla ilişkiler merkezi telefon numarası 4442300 nolu çağrı merkezi telefon numarası hattıdır.

Kağıthane Belediyesi ile ilgili tüm destek hizmetleri ve başvurular bu telefon numarası üzerinden yapılmaktadır. Kağıthane Belediyesi şikayet hattı için ulaşmanız gereken telefon numarası, yukarıda belirtilen numaradır.

Eğer Kağıthane Belediyesi’ne Whatsapp’tan yazmak istiyorsanız, Kağıthane Belediyesi Whatsapp numarası bulunmamaktadır. Kağıthane Belediyesi WhatsApp üzerinden talep kaydı yapmamaktadır.

Kağıthane Belediyesi iletişim adresi

Kağıthane Belediyesi açık adresi; Sadabad Hizmet Binası Merkez Mah. Lalezar Sok. No:1, 34406 Kağıthane / İstanbul şeklindedir.

Kağıthane Belediyesi’ne daha iyi bir yol tarifi ve harita üzerine navigasyon talep ederseniz, altta bağlantısı verilen yol tarifine girerek daha nitelikli bir yol tarifi ile belediye binasını daha kolay bulabilirsiniz.

Kağıthane Belediyesi harita ile yol tarifi: Kağıthane Belediyesi harita.