Esenler Belediyesi WhatsApp şikayet hattı

Esenler Belediyesi iletişim adresi ve telefon numarasını öğrenmek isteyen vatandaşlar için Esenler Belediyesi ile ilgili tüm iletişim adresleri bu sayfada yer almaktadır.

Esenler Belediyesi’nin iletişim için kullandığı santral numarası, Esenler halkla ilişkiler merkezidir. Esenler halkla ilişkiler merkezine ulaşmak için aramanız gereken telefon numarası aşağıda belirtilmiştir.

Esenler Belediyesi telefon numarası

Esenler Belediyesi beyaz masa olarak faaliyet gösteren Esenler halkla ilişkiler merkezi telefon numarası 4440073 nolu çağrı merkezi telefon numarası hattıdır.

Esenler Belediyesi ile ilgili tüm destek hizmetleri ve başvurular bu telefon numarası üzerinden yapılmaktadır. Esenler Belediyesi şikayet hattı için ulaşmanız gereken telefon numarası, yukarıda belirtilen numaradır.

Eğer Esenler Belediyesi’ne Whatsapp’tan yazmak istiyorsanız, Esenler Belediyesi Whatsapp numarası bulunmamaktadır. Esenler Belediyesi WhatsApp üzerinden talep kaydı yapmamaktadır. Esenler Belediyesi’nin Telegram hattını kullanabilirsiniz: 05308787738.

Esenler Belediyesi iletişim adresi

Esenler Belediyesi açık adresi; Birlik Mah. Mehmet Akif İnan Cad. No: 6-8 34230 Esenler / İstanbul şeklindedir.

Esenler Belediyesi’ne daha iyi bir yol tarifi ve harita üzerine navigasyon talep ederseniz, altta bağlantısı verilen yol tarifine girerek daha nitelikli bir yol tarifi ile belediye binasını daha kolay bulabilirsiniz.

Esenler Belediyesi harita ile yol tarifi: Esenler Belediyesi harita.