İstanbul – Giresun arası kaç kilometre?

İstanbul ile Giresun arası kaç kilometre olduğunu merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazıda İstanbul – Giresun arası kara yoluyla kaç kilometre olduğunu en doğru şekilde size söylüyoruz.

İstanbul’dan Giresun’a veya Giresun’dan İstanbul’a gitmeye hazırlananlar için en önemli soru, yolun kaç kilometre olduğudur. Böylece yolculuğun kaç saat süreceğini ve ne kadar yakıt harcayacağını hesaplayabilir. Sadece özel araba sahipleri için değil, aynı zamanda otobüsle yolculuk yapanlar için de uzaklığın ne kadar olduğu önemlidir.

İstanbul – Giresun arası uzaklık ve mesafe hesabı

İstanbul Valiliği ile Giresun Valiliği arasındaki 883 kilometre yol vardır ve yolculuk süresi yaklaşık olarak 11 saat 30 dakikadır. Yolculuk E-80 veya Anadolu Otoyolu üzerinden yapılmış olup Bolu ve Gerede üzerinden geçilmiştir. Ankara’dan Çankırı üstünden gidilmiştir.

Otobüsle yolculuk durumunda Harem otogarı ile Giresun otogarı arasında 914 kilometre, Esenler Otogarı ile Giresun otogarı arasında 939 kilometre, Alibeyköy’deki cep otogarları ile Giresun otogarı arasında 928 kilometre, Dudullu’daki otogarlar ile Giresun otogarı arasında 898 kilometre, Samandıra Otogarı ile Giresun otogarı arasında 891 kilometre yol vardır.

İstanbul – Giresun arası yolculuk kaç saat sürer?

Özel otomobille yolculuk, İstanbul’dan kalkış noktanıza göre 12 saat 30 dakika ile 10 saat 30 dakika arasında sürebilir.

Otobüsle yolculuk; Esenler’den 16 saat, Alibeyköy’den 15 saat 40 dakika, Dudullu’dan 14 saat 15 dakika, Samandıra’dan 9 saat 30 dakika sürer. Otobüsün trafikte takılması durumunda süreler 30 dakika fazla olabilir.