İstanbul – Ordu arası kaç kilometre?

İstanbul ile Ordu arası kaç kilometre olduğunu merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazıda İstanbul – Ordu arası kara yoluyla kaç kilometre olduğunu en doğru şekilde size söylüyoruz.

İstanbul’dan Ordu’a veya Ordu’dan İstanbul’a gitmeye hazırlananlar için en önemli soru, yolun kaç kilometre olduğudur. Böylece yolculuğun kaç saat süreceğini ve ne kadar yakıt harcayacağını hesaplayabilir. Sadece özel araba sahipleri için değil, aynı zamanda otobüsle yolculuk yapanlar için de uzaklığın ne kadar olduğu önemlidir.

İstanbul – Ordu arası uzaklık ve mesafe hesabı

İstanbul Valiliği ile Ordu Valiliği arasındaki 897 kilometre yol vardır ve yolculuk süresi 11 saat sürmektedir. Yolculuk E-80 veya Anadolu Otoyolu üzerinden yapılmış olup Bolu ve Gerede üzerinden geçilmiştir. Yolculuk Tosya üstünden devam etmiştir.

Otobüsle yolculuk durumunda Harem otogarı ile Ordu otogarı arasında 873 kilometre, Esenler Otogarı ile Ordu otogarı arasında 922 kilometre, Alibeyköy’deki cep otogarları ile Ordu otogarı arasında 910 kilometre, Dudullu’daki otogarlar ile Ordu otogarı arasında 880 kilometre, Samandıra Otogarı ile Ordu otogarı arasında 873 kilometre yol vardır.

İstanbul – Ordu arası yolculuk kaç saat sürer?

Özel otomobille yolculuk, İstanbul’dan kalkış noktanıza göre 11 saat 45 dakika ile 10 saat 30 dakika arasında sürebilir.

Otobüsle yolculuk; Esenler’den 15 saat, Alibeyköy’den 14 saat 45 dakika, Dudullu’dan 13 saat 20 dakika, Samandıra’dan 9 saat sürer. Otobüsün trafikte takılması durumunda süreler 30 dakika fazla olabilir.