İBB Florya Sosyal Tesisi nerede, nasıl gidilir?

İBB Florya Sosyal Tesisi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

  • 📍 Adres: İtfaiye Cad. No:1 Yeşilköy Halk Pazarı Yanı Yeşilköy İtfaye Arkası Florya, 34153 Bakırköy/İstanbul
  • 🗺️ Yol tarifi: Haritadan yol tarifi alın
  • 📞 Telefon: 4441034

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Florya Sosyal Tesisi, İstanbul'un en güzel sahil şeritlerinden birinde yer alıyor ve ziyaretçilere deniz kenarında huzurlu bir ortam sunuyor. 121 dönümlük geniş bir arazi üzerine kurulu olan tesis, aileler ve arkadaş grupları için ideal bir kaçış noktası olarak hizmet veriyor. Tesis, restoranları, kafeleri ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor ve İstanbullulara şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Florya Sosyal Tesisi, denizin yanı başında, mavi ile yeşilin kucak kucağa olduğu Yeşilköy Sahili'nde konumlanıyor. Restoranın yanı sıra, Şahin Tepesi, Sahil Kafe ve Bahar Kafe olmak üzere üç ayrı kafeterya bölümü bulunuyor. Tesis bünyesinde ayrıca, tüm özel günler, davet ve organizasyonlara ev sahipliği yapan Havuzlu Bahçe, yeşille mavinin harmanlandığı göz alıcı güzelliğiyle Kır Bahçesi ve gösterişli mimarisiyle İdeal Salon gibi mekanlar da yer alıyor. Bu mekanlar, doğal güzellikleri ve şık tasarımlarıyla her türlü etkinlik için mükemmel bir arka plan sunuyor.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Otobüs hatlarından 73F, 73Y, 73B gibi seçeneklerle veya B1 tren hattı ile Yeşilköy’e ulaşabilirsiniz.
  2. Ayrıca, Florya – Beşyol minibüsleri veya Bakırköy – Yeşilköy minibüsleri de tesislere ulaşım sağlar.
  3. Eğer metrobüs tercih ederseniz, Beşyol Durağı’nda inip, Florya dolmuşlarına binerek tesise kolayca ulaşabilirsiniz.
  4. Kartal, Maltepe, Pendik gibi Anadolu Yakası’ndan geliyorsanız, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu kullanarak Ayrılıkçeşme istasyonunda Marmaray’a aktarma yapabilir ve Florya Akvaryum durağında inerek, kısa bir yürüyüşle tesislere varabilirsiniz.

Fotoğraflar

İBB Florya Sosyal Tesisi 2
İBB Florya Sosyal Tesisi 3
İBB Florya Sosyal Tesisi 4
İBB Florya Sosyal Tesisi 5
İBB Florya Sosyal Tesisi 6
İBB Florya Sosyal Tesisi 7
İBB Florya Sosyal Tesisi 8